Τα Πιστοποιητικά PRO-Cert First STEP εισάγουν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της πληροφορικής, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τη γνώση. Στη PRO-Cert πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδικά προγράμματα, να αντιπροσωπεύουν τις πιο σύγχρονες τάσεις στο φάσμα των τεχνολογιών. Γι’ αυτό το λόγο τα πιστοποιητικά PRO-Cert First Step, όχι μόνο υποστηρίζονται από το φορέα με επιπλέον υλικό, αλλά αναβαθμίζονται και ανανεώνονται συχνά έτσι ώστε να δημιουργούν τάσεις και να ανοίγουν τον ορίζοντα των παιδιών στις τεχνολογικές καινοτομίες που εμφανίζονται.
 
Οι τύποι των πιστοποιητικών PRO-Cert First STEP είναι:

  • Children MS Windows LOGO
  • Kids LEGO Mindstorms Robotics
  • Junior Mobile App Developer

 
Το πρόγραμμα Children MS Windows LOGO για την εκμάθηση της πασίγνωστης γλώσσας LOGO, είναι το ιδανικό ξεκίνημα για να εισέλθει κάθε παιδί στη λογική του προγραμματισμού.
 
Το πρόγραμμα Kids LEGO Mindstorms Robotics, εκμάθησης κατασκευής και προγραμματισμού robot, είναι ιδανικό για τα παιδιά που θέλουν να ανακαλύψουν τη μαγεία της τεχνητής νοημοσύνης και των εφαρμογών της στο σύγχρονο κόσμο.
 
Τέλος με το πρόγραμμα Junior Mobile App Developer, κάθε παιδί μέσα από ένα φιλικό και εύχρηστο πρόγραμμα μπορεί να κατασκευάσει εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και tablets και στη συνέχεια να τις μοιραστεί με οποιονδήποτε.
 
Το Συμβούλιο Πιστοποίησης του φορέα είναι υπεύθυνο να ελέγχει, να διορθώνει και να προσαρμόζει κάθε πιστοποιητικό, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή απαιτείται.

About the Author -