Η PRO-Cert δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση με έτοιμη εκπαιδευτική υποδομή να επωφεληθεί από τις παροχές μας και να ενταχθεί στο Δίκτυο Εξεταστικών Κέντρων PRO-Cert.

Για να γίνετε πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο PRO-Cert, σας προτείνουμε είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210.3317369, με το τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Δικτύου για να σας κατευθύνουμε, είτε να συμπληρώσετε την Αίτηση Υποψήφιου Εξεταστικού Κέντρου και να την αποστείλετε στο sales@procert.gr.

Στην αίτηση Υποψηφίου Ε.Κ. θα δείτε και τις Ελάχιστες Απαιτήσεις & Προδιαγραφές που απαιτούνται για την έγκρισή σας ως εξεταστικό κέντρο.

Το Όραμα μας είναι η ενδυνάμωση του φορέα μας μέσα από την ανάπτυξη των συνεργατών μας και για την επίτευξη αυτού του σκοπού σας προσφέρουμε υπηρεσίες και πιστοποιήσεις που θα δημιουργήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και αύξηση της ζήτησης σε όλα το φάσμα της πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού. Οι άνθρωποι της PRO-Cert θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό σας και μαζί σας θα καταγράφουν οποιαδήποτε ανάγκη σας για να τη μετουσιώνουν σε προϊόντα και υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαφορά.

Όπως θα διαπιστώσετε η PRO-Cert, χρησιμοποιώντας την εμπειρία των στελεχών της, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει προϊόντα που προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Μαζί θα αναπτύξουμε και ότι προϊόν και υπηρεσία έχει ανάγκη η επιχείρησή σας και η αγορά.

Κάθε ένας συνεργάτης του δικτύου PRO-Cert είναι μοναδικός, αναντικατάστατος και βρίσκεται πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας. Χωρίς εσάς δεν υπάρχει αγορά και χωρίς αγορά δεν μπορούμε κι εμείς να υπάρξουμε.

Η PRO-Cert επίσης μεταξύ των άλλων υπηρεσιών σας προσφέρει:

  • Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης, διαθέσιμο 12 ώρες την ημέρα για 7 ημέρες την εβδομάδα, τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά.
  • Προωθητικό υλικό όπως αφίσες, φυλλάδια, banner καθώς και συμβουλευτική/εκπαίδευση σε σύγχρονους τρόπους και μέσα διαφήμισης, χωρίς καμία επιβάρυνση.
  • Τον προσωπικό σας Υπεύθυνο υποστήριξης και ανάπτυξης για όλα τα θέματα γύρω από τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας.
  • Ευέλικτο, ασφαλές και εύχρηστο Διαχειριστικό σύστημα (PRO CERT) με δυνατότητες διαχείρισης, ελέγχου και χρήσης όλων των διαδικασιών πιστοποίησης από οποιοδήποτε σημείο, όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες επικοινωνήστε τόσο με το Τμήμα Ανάπτυξης και Υποστήριξης Δικτύου, αλλά και με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του φορέα μας στα τηλέφωνα 210.3317369 ή στείλτε μας e-mail στο info@procert.gr.

About the Author -